Termeni si conditii

Termeni si conditii

Utilizare site generalinstalatii.ro

Informatii Generale

Site-ul generalinstalatii.ro contine informatii proprietatea  SC General Instalatii SRL (texte, poze, imagini, logo-uri, reclame, preturi, proiecte s.a) si orice utilizare a acestora ( totala sau patiala ), in alt scop decat cel de interes personal, este supusa sanctiunilor prevazute in legislatia pentru protectia  privind drepturile de proprietate intelectuala.

Accesarea si/sau utilizarea sit-ului generalinstalatii.ro de catre dumneavoastra  reprezinta ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora .

Orice informatii transmise prin intermediul utilizarii prezentului site, va fi stocata pentru o perioada limitata si va fi comunicata catre terti daca legea prevede aceasta obligatie, la solicitarea organelor judiciare sau in  temeiul interesului legitim al SC General Instalatii SRL, in scopul desfasurarii obisnuite a activitatii comerciale.

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului generalinstalatii.ro  incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea General Instalatii  SRL si nu pot fi prelucrate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a le  modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre General Instalatii SRL  si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. General Instalatii SRL  va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si/sau drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care General Instalatii SRL  confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un  scop determinat  continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. General Instalatii nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, General Instalatii SRL  nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta SC General Instalatii SRL  nu va fi responsabila pentru nicio dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

Prin accesarea site-ului, transmiterea formularului de oferta sau transmiterea formularului de contact, clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de trasmitere a ofertelor si a preturilor precum si a oricaror altor informatii solicitate, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

SC General Instalatii SRL  isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea “checkbox-ului” “Sunt de acord cu termenii si conditiile”.

Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului,Vizitatorull/Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, S.C. General Instalatii  S.R.L.  sau oricarui tert cu care S.C. General Instalatii S.R.L. are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

S.C. General Instalatii S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul  generalinstalatii.ro Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului, prin utilizare formularelor on-line sau a adreselor de e-mail, vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. SC General Instalatii SRL  isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

- sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;

- sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre SC General Instalatii SRL

 

Publicitate si confidentialitate

Vizitatorul/clientul  nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la SC General Instalatii SRL sau angajatii acesteia, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

SC General Instalatii SRL  isi rezerva dreptul de a folosi informatiile furnizate de catre vizitator/client in vederea  incheierii unor contracte sau/si  transmiterii catre acesta a informatiilor solicitate prin utilizarea formularelor de pe site  . De asemenea Vizitatorul/Clientul nu va face publica niciunei terte parti nicio informatie cu privire la oferta primita sau la oice alt tip de informatii , fara acordul scris al SC General Instalatii SRL

SC General Instalatii SRL  isi rezerva dreptul, in baza acordului vizitatorului/Clinetului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre acesta  prin intermediul site-ului www.generalinstalatii.ro, cu respectarea drepturilor la protectia datelor cu caracter personal. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la vizitator/Client , cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii, cu respectarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal.

 

Politica de confidentialitate

Cine suntem ?

Suntem SC General Instalatii SRL si prelucram datele dvs. personale in calitate de operator, in intelesul Regulamentului 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor datesi de abrogare a Directivei 95/46/CE

 

In ce scop utilizam datele dumneavoastra?

Vom folosi datele dvs. (obtinute online sau personal), printre alte scopuri, pentru a gestiona achizitiile de produse sau servicii, pentru a va raspunde intrebarilor, pentru a incheia/executa un contract privind produsele/servicile noaste cu dumneavoastraprecum si, daca doriti, pentru a va trimite oertelenoastre personalizate. Totodata, in limitele permise de legislatia aplicabila si de consimtamantul dumneavoastra, vom folosi datele dumneavoastra in scop de marketing direct

 

De ce le folosim?

Va prelucram datele din diferite motive. Cel mai important este ca trebuie sa le prelucram pentrua beneficia de oricare dintre serviciile saunoastre, dar exista si alte motive care ne legitimeaza, cum ar fi, printre altele, interesul de a raspunde intrebarilor dvs. sau consimtamantul pe care ni-l dati pentru a va trimite ofertele noastre personalizate.

 

Cu cine facem schimb de date cu caracter personal?

Vom face schimb cu datele dvs. , doar in cazul in care acest lucru este necesar desfasurarii normale a activitatii comerciale a societatii noastre si a respectarii angajamentelor luate fata de dumneavoastracu furnizorii de servicii care ne ajuta sau ne ofera sprijin

 

Drepturile DVS.

Aveti dreptul de a accesa, corecta sau sterge datele dvs. personale. In unele cazuri, aveti si alte drepturi, spre exemplu, va puteti opune ca noi sa va utilizam datele sau solicitati portabilitatea lor astfel cum vom explica detaliat mai jos.

Va invitam sa cititi in continuare Politica noastra completa privind confidentialitatea pentru a intelege in detaliu modul in care va vom folosi datele personale si drepturile pe care le aveti in legatura cu acestea.

 

INAINTE DE A INCEPE ...

 • In aceasta Politica de confidentialitate veti gasi toate informatiile relevante care se aplica utilizarii datelor personale ale clientilor si utilizatorilor nostri, indiferent de canal sau mijloace (online sau  personal) ale SC General Instalatii SRL  pe care le utilizati pentru a interactiona cu noi.
 • Suntem transparenti in legatura cu ceea ce facem cu datele dvs. personale, astfel incat sa intelegeti implicatiile utilizarilor pe care le dam sau drepturile pe care le aveti in legatura cu datele personale:
  • Va punem la dispozitie permanent toate informatiile in aceasta Politica de confidentialitate care le puteti consulta atunci cand considerati ca este necesar si in plus,
  • veti gasi informatii despre fiecare prelucrare a datelor personale pe masura ce veti interactiona cu noi.
 • Unele denumiri pe care le vom folosi in aceasta Politica de confidentialitate:
  • Atunci cand vorbim despre Platforma noastra, ne referim in general la oricare dintre canalele sau mijloacele digitale sau personale pe care le-ati folosit pentru a interactiona cu noi, principalele canale fiind: § Web-ul nostru, www.generalinstaltii.ro.. § In persoana, la sediul sau punctele de lucru ale societatii noastre

 

Cine este operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor DVS?

Operatorii responsabili privind prelucrarea datelor dvs. este General Instalatii SRLcu sediul in Iasi E-mailul Responsabilului pentru Protectia datelor:

 

In ce scop va prelucram datele personale?

In functie de produsele, serviciile sau functionalitatile de care doriti sa beneficiati oricand, va trebui sa prelucram anumite date personale, care, in general, vor fi dupa caz urmatoarele:

 •   datele de identificare (de exemplu, numele, prenumele, limba si tara din care interactionati cu noi, informatiile de contact etc);
 • datele privind conectarea, geolocalizarea si navigatia (in cazul in care interactionati cu noi, de exemplu, de pe telefonul mobil);

Retineti ca atunci cand va rugam sa completati datele personale pentru a va oferi acces la anumite functionalitati sau servicii , vom marca unele campuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informatii de care avem nevoie pentru a va putea furniza serviciul sau pentru a va oferi acces la functionalitatea respectiva. Va rugam retineti ca, daca decideti sa nu ne furnizati aceste informatii, este posibil sa nu puteti finaliza solicitareadvs.sau sa nu puteti beneficia de aceste servicii sau functionalitati.

In functie de modul in care interactionati cu societatea noastranoastra, va vom prelucra datele personale in urmatoarele scopuri :

 1. Pentru a va gestiona solicitarile facute prin intermediul sit-ului, transmitere formular contact si/sau solicitare oferte personalizate.
  In cazul in care decideti sa ne contactati prin intermediul functionalitatilor de pe sitetrebuie sa va prelucram datele pentru a va identificasi ava oferi acces la diferitelefunctionalitati, produse si servicii disponibile pentru dvs. sau/si solicitate de dumneavoastra.
 2. Sa va contactam in legatura cu actualizarile sau comunicarile informative referitoare la functionalitatile, produsele sau serviciile contractate, inclusiv trimiterea de sondaje privind calitatea produselor sau serviciilor furnizate.
 3. In scopuri de marketing.
  In acest scop, ne autorizati sava trimitem informatii despre serviciile noastre, oferte , pentru a veni in intampinarea necesitatilor dumneavoastra utilizand datele personale ( spre exemplu e-mail, sms ). In cazul in care nu veti mai doi acest lucru, puteti schimba optiunea dumneavoastra prin transmiterea unui e-mail la adresa Sau sms la nr de tel
 4. Analiza utilizarii si a calitatii pentru imbunatatirea serviciilor noastre.
  Daca accesati sit-ul nostrumnoastra, va informam ca vom prelucra datele dvs. de navigare in scopuri analitice si statistice, adica pentruintelegerea modului in care utilizatorii interactioneaza cu Platforma noastra si astfel sa ii putem aduce imbunatatiri.

 

Care este baza legala pentru prelucrarea datelor DVS?

Prelucrarea datelor dumneavoastra se face cu respectarea reglementarilor legale aplicabile, doar in scopurile pentru care acestea au fost colectate sau in scopuri conexe, pe baza consimtamantului acordat in mod expres sau prin accesarea sit-ului si acceptarii termenilor si conditiilor de utilizare precum si in temeiul interesului legitim pe care il are societatea de a desfasura relatii comerciale de o calitate superioara. Totodata, in baza interesului legitim al societatii pot fi prelucrate date cu caracter personal in scopul de marketing direct , in limitele consimtamantului acordat in acest sens.

 

Cat timp vom stoca datele dumneavoastra?

Datele dumneavoastra vor fi stocate pentru perioada de timp necesara realizarii scopului pentru care au fost colectate. Spre exemplu, datele transmise prin formularul de contact, vor fi pastrate atat timp cat este necesar a se raspunde la solicitarile transmise si ulterior, daca in urma tranmiteii formularului de contact si a comunicarii cu societatea, se ajunge la incheierea/executarea unui contract de livrare de bunuri sau prestarea unor servicii.

Indiferent de modul in care prelucram datele pe durata strict necesara atingerea scopului vizat, ulterior le vom stoca si proteja in mod corespunzator pe durata de timp in care pot decurge responsabilitati derivate din respectiva prelucrare, in conformitate cu reglementarile in vigoare. Odata ce actiunile posibile se prescriu in fiecare caz, vom proceda la stergerea datelor cu caracter personal.

 

Transferam datele dvs personale catre terti?

Pentru a indeplini scopurile indicate in aceasta Politica de confidentialitate, poate finecesar sa acordam acces la datele dvs. personale tertilor care ne ofera sprijin in serviciile pe care vi le oferim, si anume:

 •   institutii financiare,
 • organe specializare in descoperirea si prevenirea a fraudei,
 •   furnizori de servicii tehnologice,
 •   furnizori si colaboratori de servicii logistice, de transport si de livrare,
 •   furnizorii de servicii aferente activitatii comerciale
 •   furnizori si colaboratori de servicii legate de marketing si publicitate.

 

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA CAND NE PUNETI LA DISPOZITIE DATELE PERSONALE?

Ne angajam sa respectam confidentialitatea datelor dvs. personale si sa garantam exercitarea drepturilor dvs. In acest sens, Noi, Operatorul am convenit ca le puteti exercita in mod complet gratuit trimitand un mesaj la o adresa de e-mail unica (), indicand pur si simplu motivul solicitarii si dreptul pe care doriti sa-l exercitati. In acest sens Noi va vom raspunde in maximum o luna de la primirea fiecarei solicitari. In cazul in care consideram ca este necesar pentru a va putea identifica, va putem solicita o copie a unui document prin care sa va dovediti identitatea. In mod special, indiferent de scopul sau baza legala in temeiul careia va prelucram datele, aveti dreptul:

 •   Sa ne cereti accesul la datele dvs. personale care sunt in posesia noastra.
 • Sa ne cereti sa rectificam datele pe care le avem deja. Retineti ca prin furnizarea activa a datelor dvs. personale prin orice mijloace, garantati ca acestea sunt adevarate si exacte si va angajati sa ne comunicati orice modificare sau schimbare a acestora. Orice pierdere sau dauna provocata Platformei sau operatorului Platformei sau oricarei parti terte prin comunicarea unor informatii eronate, inexacte sau incomplete in formularele de inregistrare, va constitui responsabilitatea exclusiva a utilizatorului. Va rugam retineti ca regula generala ca trebuie sa puneti la dispozitie doar datele dvs. personale, nu si pe cele ale altor persoane, cu exceptia cazurilor permise in aceasta Politica de confidentialitate.
 • Sa ne cereti sa va stergem datele in masura in care acestea nu mai sunt necesare pentru scopul pentru care este nevoie sa le prelucram astfel cum v-am informat mai sus sau in cazul in care nu mai avem legitimitatea de a face acest lucru.
 •   Sa ne cereti sa limitam prelucrarea datelor dvs., ceea ce inseamna ca in anumite cazuri, ne puteti solicita sa suspendam temporar prelucrarea datelor sau sa le stocam o perioada mai indelungata decat cea necesara pentru atunci cand este posibil sa aveti nevoie de ele. Daca ne-ati dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs. in orice scop, aveti, de asemenea, dreptul sa il retrageti in orice moment.

sa solicitati portabilitatea datelor personale. Aceasta inseamna ca veti avea dreptul sa primiti datele personale pe care ni le-ati pus la dispozitie intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, pe care sa il puteti transmite altui operator in mod direct, cu conditia sa fie posibil din punct de vedere tehnic.

Pe de alta parte, atunci cand prelucrarea datelor se intemeiaza pe interesul nostru legitim, veti avea, de asemenea, dreptul de a va opune prelucrarii datelor.

In cele din urma, va informam despre dreptul dvs. de a depune o plangere la autoritatea competenta de control al protectiei datelor, in special catre:

- Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, tel. +40.318.059.211; +40.318.059.212, Fax: +40.318.059.220, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, web-site-ul: www.dataprotection.ro

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

Este posibil sa modificam informatiile cuprinse in prezenta Politica de confidentialitate atunci cand vom aprecia ca va fi necesar. In acest caz, va vom comunica in diferite moduri prin intermediul Platformei (de exemplu, printr-un anunt tip banner, printr-o fereastra pop-up sau printr-o notificare push) sau va vom transmite la adresa de e-mail atunci cand modificarea in cauza este importanta pentru confidentialitatea dvs., astfel incat sa puteti verifica modificarile, sa le evaluati si, daca este cazul, sa va opuneti sau sa anulati orice serviciu sau functionalitate. In orice caz, va sugeram sa verificati periodic prezenta Politica de confidentialitate pentru cazul in care exista modificari minore sau daca introducem o imbunatatire interactiva, profitand de faptul ca veti gasi intotdeauna prezenta Politica ca punct de informare permanent pe sit-ul nostru

 

 Politica de utilizare a Cookie-urilor

Aceasta se refera la cookie-urile din website-ul Generalinstaltii.ro  detinut de SC General Instalatii SRL 

 

 Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentele terminale ale unui utilizator de Internet. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa printr-un web-server catre un browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu contine programe software, virusi sau spyware, neavand acces la informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului. Aceste fisiere permit recunoasterea echipamentului utilizatorului si afisarea in mod corespunzator a paginii de Internet, adaptata preferintelor individuale ale utilizatorului

 

 Rolul fisierelor de tip Cookie

Fisierele de tip Cookies permit recunoasterea echipamentului utilizatorului si afisarea in mod corespunzator a paginii de Internet, adaptata preferintelor individuale ale utilizatorului.

Cookie-urile au rolul de a va asigura o experienta de navigare web placuta si sigura si de a va oferi servicii complete in functie de comportamentul online manifestat pe websiteul Generalinstalatii.ro. Concret, pe baza cookie-urilor Generalinstalatii.ro are posibilitatea de a :

a. Adapta prezentarea si afisarea site - ului in functie de preferintele dvs. (limba, rezolutie, etc.)
b. Crea statistici anonime, care nu presupun identificarea personala, bazate pe comportamentul dvs. pe site si de interesul manifestat pentru produsele prezentate. Aceste statistici ne permit sa imbunatatim structura si continutul site-ului, astfel incat sa va oferim informatiile de care aveti nevoie.
c. Asigura masurilor de securitate web.

 

Tipuri de cookie-uri folosite pe siteul Generalinstalatii.ro

Siteul Generalinstalatii.ro foloseste doua tipuri de fisiere Cookie: per sesiune si fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare care se instaleaza in terminalul dvs. in timpul vizitei pe website-ul nostru si pana la inchiderea sesiunii sau a browser-ului folosit. Cookie-urile fixe raman in terminalul utilizat de dvs. pentru o perioada de timp mai mare, in functie de parametrii acestora sau pana cand sunt sterse manual de dvs.

 

Cum sunt folosite cookie-urile pe Generalinstalatii.ro?

Vizita dvs. pe Generalinstalatii.ro  poate instala fisiere de tip cookie pentru ca noi sa putem analiza:

a. performanta site-ului
b. inregistrarea dvs. (login, newsletter, etc.)
c. profilul dvs. de utilizator
d. locatia dvs., in scop de targetare geografica

Dar si pentru a va putea livra continut publicitar personalizat.

 

Plugin-uri de retele sociale

Serviciile noastre fac uz de plugin-uri de retele sociale ("plugins"). Cind utilizati un serviciu care contine plugin-uri, informatiile pot fi transferate direct de pe dispozitivul dvs. catre operatorul de retea sociala. Nu avem nici o influenta asupra datelor colectate de Plugin. Daca sunteti conectat in reteaua sociala, utilizarea de catre dvs. a serviciului nostru poate fi facuta referinta catre contul dvs. de retea sociala. Daca veti interactiona cu plugin-uri, spre exemplu, facand clic pe "Like", "Follow" sau "Share", sau introduceti un comentariu, informatiile pot aparea in mod automat in profilul dvs. de retea sociala. Chiar daca nu sunteti conectat la contul dvs. de retea sociala, este posibil ca plugin-uri sa transmita adresa IP catre operatorii de retea sociala. Va rugam sa luati in considerare acest lucru, atunci cand utilizati paginile web. In activitatea noastra folosim plugin-uri de la urmatorii operatorii de retele sociale: Facebook, LinkedIn ,Twitter, Google, MobilPay, etc.

 

 Cookie - urile inregistreaza sau / si contin date personale?

Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi folosite doar pentru facilitarea anumitor functionalitati pentru dvs. Aceste date sunt criptate astfel incat persoanele neautorizate nu pot avea acces la ele.

 

 Stergerea Cookie-urilor

Aplicatiile folosite pentru accesarea paginilor web (browser, de exemplu) salveaza Cookie-urile pe terminalul utilizatorilor de Internet in mod implicit. Totusi, setarile pot fi schimbate de dvs . astfel incat instalarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web. Informatii detaliate despre modurile de administrare a Cookie-urilor sunt disponibile in campul de setari al browser-ului web. Va informam ca limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale modului in care sunt afisate paginile website-ului Generalinstalatii.ro  .

 

 De ce sunt Cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile sunt importante pentru functionarea eficienta a Internetului, in interesul utilizatorului, deoarece contribuie la crearea unei experiente de navigare web simpla si personalizata in functie de interesele, preferintele si comportamentul fiecarui utilizator.

Blocarea sau dezactivarea Cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit sau pot limita semnificativ experienta dvs. pe web. Blocarea sau dezactivarea fisierelor Cookie nu inseamna ca nu va vor mai fi livrate mesaje publicitare, ci ca paginile web pe care va aflati nu va vor mai oferi o experienta adaptata tipului dvs. de comportament si preferintelor

 

Fisierele de tip Cookie sunt importante pentru:

a.Continut si servicii adaptate preferintelor dvs. - categorii de produse si servicii.
b. Oferte adaptate intereselor dvs. - retinerea parolelor - in cazul in care optati pentru aceasta functionalitate.
c. Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul web (optiuni family mode, functii de safe search).
d. Limitarea frecventei de livrare a mesajelor publicitare - limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
e. Furnizarea de publicitate relevanta in functie de utilizator.
f. Masurarea, optimizarea si inregistrarea de date legate de performanta siteului - statistici legate de trafic, continut vizualizat. Aceste informatii sunt importante pentru imbunatatirea experientei web a utilizatorilor.

 

 Securitate web si aspecte legate de confidentialitatea utilizatorilor

Cookie-urile NU sunt virusi si nu colecteaza date cu caracter personal.

Totusi, Cookie-urile pot fi utilizate in detrimentul utilizatorilor, de programele de tip Spyware. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, Cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Aplicatiile anti-spyware au rolul de a marca cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de scanare anti-virus/anti-spyware.

Browserele au integrate setari de confidentialitate care ofera diferite nivele de acceptare a Cookie-urilor - precum perioada de valabilitate si stergere automata la incheierea unei sesiuni web.

 

 Alte aspecte de securitate legate de Cookie-uri:

Deoarece toti utilizatorii de Internet au dreptul la protectia identitatii online, este indicat sa fiti informat in legatura cu posibilele riscuri de securitate . Avand in vedere ca prin intermediul acestor fisiere se face schimb de informatii constant intre browser si site-ul pe care il vizitati, informatiile transmise prin Cookie-uri pot fi interceptate de persoane sau programe neautorizate. De exemplu, acest lucru este posibil in situatia in care browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata/nesecurizata - cum e cazul anumitor retele Wi-Fi.

Alte atacuri bazate pe cookie-uri pot fi posibile din cauza unor setari gresite ale acestor fisiere pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a primi acces la informatiile transmise prin Cookie-uri. Din aceste motive este esential sa acordati o atentie sporita setarilor prin care va protejati informatiile personale disponibile online.

 

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca nevigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

 • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi, al securitatii utilizarii cookie-urilor.
 • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoans care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lunigi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.
 • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului, sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate, daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet - locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate, astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

 

Stergerea cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web, permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web, sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

 

Cum se pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser, pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate, sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

Link-uri utile

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

Detalii despre cookie-urile folosite

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul. Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.

 

Cookie-uri care pot fi setate la vizitarea site-ului www.generalinstalatii.ro, de catre generalinstalatii.ro sau terti parteneri:

Cookie-uri setate de catre generalinstalatii.ro:

sesiunegeneralinstalatii, fwmtmgicavrstd, skmgmgicavfnea, csbfmgicavgsrn - stocheaza informatii despre vizitator
cookie_accept_mgicav - cookie setat in momentul in care vizitatorul acceptă să primeasca cookies de la site

Cookie-uri setate de catre terti parteneri:

Google Analytics:
_gat_UA-123279096-1 , _ga , _gid - stocheaza date despre vizitator, paginile pe care le-a vizitat si actiunile acestuia

google.com
1P_JAR , CGIC , CONSENT , NID , OGPC , OGP , SNID - acest grup stabileste un ID unic pentru a memora preferintele si alte informatii, cum ar fi statisticile site-urilor web si ratele de conversie a urmaririi. Politicile Google pot fi vizualizate la https://policies.google.com/technologies/types

tawk.to:
__tawkuuid , TawkConnectionTime , __cfduid , ss , tawkUUID - Modulele cookie setate de widgetul Tawk.to si scripturile sunt necesare pentru a furniza functionalitatea serviciului de suport pentru chat si optional pentru a trimite o transcriere a chat-ului si a trimite orice fisiere pe care un utilizator le-ar putea incărca in legatura cu orice problema pentru care este nevoie de suport. Tawk.to are o politica clara privind protectiei datelor, care poate fi gasita la adresa www.tawk.to/data-protection/ care precizeaza ca nu sunt implicati in nici un fel de extragere de date, de colectare sau de publicitate.

youtube.com
GPS - Inregistreaza un ID unic pe dispozitivele mobile pentru a permite urmarirea pe baza locatiei GPS geografice.
PREF - Acest modul cookie stocheaza preferintele si alte informatii, in special limba preferata, numarul de rezultate ale cautarii pe care doriti sa le afisati pe pagina dvs. si daca doriti sau nu sa aveti activat filtrul SafeSearch Google.
VISITOR_INFO1_LIVE - Un cookie setat de YouTube care masoară latimea de banda pentru a determina daca primesti noua interfata player sau cea veche.
YSC - Acest modul cookie este setat de serviciul video YouTube pe paginile cu video incorporat YouTube

Articole:
Avantajele instalatiilor antiincendiu

Cele mai noi inovatii pe piata in acest domeniu sunt instalatiile drencere si sistemele sprinklere. Acestea au avantajul ca asigura stingerea rapida a incendiilor inca de la primele semne ale declans Termeni si conditii

Importanta verificarii periodice a sistemului HVAC de catre specialisti

Pentru a functiona in parametri optimi, sistemul HVAC necesita o intretinere regulata asa cum se intampla de fapt si in cazul verificarii periodice a autovehiculelor. Ca urmare, pentru ca sistemul sa Termeni si conditii

Sisteme de incalzire locale si sisteme centralizate

Sistemele centralizate adica CET-urile produc energie termica eficienta la un pret mai mic pentru populatie. Acestea, prin cogenerare, de multe ori sunt echipate sa produca si energie electrica. Siste Termeni si conditii

Contact:

S.C. GENERAL INSTALATII S.R.L.
Adresa:
Calea Chisinaului, nr. 26, cladire C1
Iasi, Romania, cod postal 700182
 
Telefon:
0332.408.757
0751.248.062
Fax:
0332.408.757
 
Email:
office@generalinstalatii.ro
Web:
www.generalinstalatii.ro  
Instalatii TERMICE
Instalare panouri radiante
Instalare aeroterme
Instalare ventilo-convectoare
Instalare radiatoare
Instalare centrale termice clasice
Instalare centrale termice in condensare
Instalare centrale termice pe lemn
Incalzire in pardoseala
Instalatii SANITARE
Instalatii interioare de apa calda/rece
Montaj obiecte sanitare
Instalatii exterioare de alimentare cu apa
Instalatii exterioare de canalizare menajera si pluviala
Gospodarirea apei-statii de pompare
Bransamente apa-canal
Separatoare de hidrocarburi si microstatii de epurare
Instalatii ELECTRICE
Instalatii elecrice interioare
Instalatii electrice exterioare
Instalatii de paratrasnet
Instalatii de impamantare
Montare UPS-uri si grupuri electrogene
Bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de pana la 0,4 kV
Instalatii de curenti slabi (voce-date, CATV, sisteme de supraveghere, sisteme detectie incendiu)
CLIMATIZARE si VENTILATIE
Instalatii climatizare cu sisteme de tip split si multisplit
Instalatii climatizare cu chiller si ventilo-convectoare
Instalatii climatizare sistem VRV
Instalatii de ventilatie civile si industriale
Instalatii pentru desfumare
Instalare centrale de tratare aer, Rooftop-uri
Instalatii ANTIINCENDIU
Instalatii interioare cu hidranti
Instalatii exterioare cu hidranti
Instalatii cu sprinklere
Instalatii cu drencere - perdele de apa